Gaspard de Colignyschool

Nobelstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

115 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gaspard de Colignyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gaspard de Colignyschool foto

Op Gaspard de Colignyschool vind je 28 klassenfoto’s en 115 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

geen.

geen

Gaspard de Colignyschool, 1957

In klas 1 t/m 3 hadden we juffrouw Jansen.

In klas 1 t/m 3 hadden we juffrouw Jansen. In de 4e juffrouw Spaargaren, in de 5e meneer Sparreboom, die ging weg; t/m de 6e kregen we toen meneer de Meijer. Die trouwde met juffrouw van Driel. Hoofd van de school was meneer Blok. Klasgenoten waarvan de namen me nu te binnen schieten:Tineke de Bruijn, Hans Mol, Arnold Weening, Rens Harmeijer, Bram Roggeband, Ingrid Blonk, Hanneke Klootwijk, Lida Stuip, Thijs Koster, Jaap Mouthaan, Hennij Stam, Hennij ter Braak, Anke en Joke de Graaff, Ineke ?, Willy ?, Marijke Zoeteweij (jarig op 31 maart), Coby Jabaai, Wim Rodenburg en natuurlijk mijn favoriet in de eerste klas Gert Schiereck.

Gaspard de Colignyschool, 1952

Ik herinner mij nog juffrouw Van IJperen, juffrouw Schmit en juffrouw Spaargaren.

Ik herinner mij nog juffrouw Van IJperen, juffrouw Schmit en juffrouw Spaargaren. Het snoepwinkeltje schuin aan de overkant waar we voor 1 cent snoep kochten en het zwemmen in de Van Maanenstraat. Ik woonde toendertijd op een woonark die lag aan de andere kant van het kanaal, ik moest toen de brug over die ongeveer tegenover de Nobelstraat lag, er stonden toen ook nog huizen "Renkum" nu is daar een jachthaven. Later zijn we met de woonark naar de andere kant verhuisd, mede vanwege een noodlottig ongeval met mijn broertje. Klasgenootjes, juffen en meesters van toen (o.a. uit mijn poëziealbum): Juffrouw Snoek. Janet Dekker, Juffrouw Struijk, Dorien Twigt, Hennie van Vliet, Cora Roos, Marjolein van Oosten, Corstine Geluk, Meester Groeneveld, Ellen ?, Paula van Biezen (was de beste van de klas) Nico Schouten? en Rudolf.

Gaspard de Colignyschool, 1965

?