Gaasterlandcollege MDGO-SPW

Gaasterlandstraat 5 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gaasterlandcollege MDGO-SPW, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gaasterlandcollege MDGO-SPW foto

Op Gaasterlandcollege MDGO-SPW vind je 0 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een klas die ik nooit meer zal vergeten.

Een klas die ik nooit meer zal vergeten. We hebben het supergezellig gehad. Ging in ieder geval met plezier naar school.

Gaasterlandcollege MDGO-SPW, 1992

Hele leuke tijd gehad op deze school.

Hele leuke tijd gehad op deze school. Het eerste jaar zaten we nog in de Frans Hals straat heerlijk dicht bij de albert kuip. Mijn vriendinnen waren o.a Anita,Sonja,Bianca en Judith,Natascha. Weet je nog die talenten avond tijdens kamp en we moesten een dansje uit oefenen!!! Ook Helen, Kitty,Annelies,Radha,Shirley och en nog veel meer. Nadat we naar de Gaasterlandstraat waren verhuist leerde ik daar meer mensen kennen die op andere opleidingen zaten. Na deze opleiding heb ik in een verpleeghuis gewerkt en ben in 89 naar Amerika geemigreerd. Als je nog weet wie ik ben laat wat van je horen, krijg niet veel mail uit nederland!

Gaasterlandcollege MDGO-SPW, 1984

stage lopen bij kleuterschool in noord.

stage lopen bij kleuterschool in noord

Gaasterlandcollege MDGO-SPW, 1982

?