Frederik van Eedenschool

van eedenstraat in Heerhugowaard, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Frederik van Eedenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Frederik van Eedenschool foto

Op Frederik van Eedenschool vind je 31 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb leuke herinneringen van deze school juf schats later van der ploeg 2 jaar bij haar mocht ik op de bruiloft komen toen.

ik heb leuke herinneringen van deze school juf schats later van der ploeg 2 jaar bij haar mocht ik op de bruiloft komen toen.Juf van ooyen ( dat knijpen waar hans het over had kan ik me goed herinneringen van haar )daarna juf Rush omdat ik bleef zitten meester moransaar of hoe schrijf je het ook weer,en in de vijfde meester Hooiveld die ook de hoofdmeester was en als het laatst meester Spachtholz. Ik heb de eerste drie jaar bij Erica en Hans in de klas gezeten.

Frederik van Eedenschool, 1969

Leuke school, goede herinneringen.

Leuke school, goede herinneringen. meester Martin, meester Spachtolz (reageerbuisje met...), juf Annemarie en haar man Gerard Hooiveld (Annemarie werkt bij mij op de Molengang en Gerard zie ik ook nog wel eens) wedstrijdje rekenen met Marc en Suze, overlopie op het plein en met een tennisballetje tegen de muur gooien --> vangen was gooien. Schuurpapier ophangen met Bart, Arjan en Marc. De musical (ik herinner me dat we onze schmink op moesten houden voor de avondvoorstelling. Dat vond ik niet leuk omdat ik dan zo over straat moest). Blijven slapen met een groepje bij Suze en daarna een emotioneel afscheid. Jammer dat de school er niet meer staat.

Frederik van Eedenschool, 1977

Meester Moransart en meester Hooiveld, de laatste was het hoofd van de school.

Meester Moransart en meester Hooiveld, de laatste was het hoofd van de school.

Frederik van Eedenschool, 1970

?