Frederik Hendrik Basis school

Frederik Hendrik plantsoen / van Oldebarneveldplein in Amsterdam, ( Toon op kaart )

305 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Frederik Hendrik Basis school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Frederik Hendrik Basis school foto

Op Frederik Hendrik Basis school vind je 79 klassenfoto’s en 305 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de Frederik Hendrik school begon ik in het klasje van juffrouw Bos.

Op de Frederik Hendrik school begon ik in het klasje van juffrouw Bos. In de tweede klas heb ik een erg leuk jaar gehad in de klas van Edwin Meijerink. M'n derde jaar, bij meneer Schravendijk, was een ware hel (ook voor hem). Het vierde tot en met het zesde jaar zat ik in de klas bij meester Frans Perquin, en daar heb ik erg goede herinneringen aan... Ik heb hem samen met m'n schoolvriendje nog wel eens opgezocht in een cafeetje. Leuk!

Frederik Hendrik Basis school, 1979

Ik kwam samen met Monique Vonk (wij zijn nu nog steeds vriendinnen) vanaf de Fagelschool, voor klas 5 en 6, deze 2 jaar heb ik bij juf Truus gezeten.

Ik kwam samen met Monique Vonk (wij zijn nu nog steeds vriendinnen) vanaf de Fagelschool, voor klas 5 en 6, deze 2 jaar heb ik bij juf Truus gezeten. Ik heb nog een paar jaar via "Snoopy" kaartjes contact met haar gehad, nadat ik van school af was. Mijn giegel-vriendinnetje was Marjolein Abbenhues, we hebben samen enorm veel plezier gehad. Marjolein, hoe gaat het met je?! De schoolreisjes waren enorm leuk, compleet met pyama-discofeest. Ik ging dan liggen lezen, want ik durfde toen nog niet te dansen. Ook was ik enorm verliefd op meester Cees van Hattum. Ik zong op "o mamamama, ik ben verliefd op John Travolta" maar dan maakte ik er "Cees van Hattum" van. Bakvis in spe!! Maar wat een mooie tijd! ================================================ Op 20 april 2007 hebben we met onze 6e klas een reunie gehouden, omdat het 25 jaar geleden was dat wij van school kwamen. Het was enorm leuk om al die gezichten weer te zien, sommigen waren geen spat veranderd (Ellen!) en bij sommigen moest je echt even goed kijken (Oliver!) Maar oh, wat was het leuk!

Frederik Hendrik Basis school, 1980

De 6e klas met Meester Van Hattum was een topjaar.

De 6e klas met Meester Van Hattum was een topjaar. Ik heb weer contact met Tamara van Ams, maar heb leuke herinneringen aan Sandy van Driel, Sylvia Sanders en nog vele anderen. Reuni zouden we geweldig vinden! Jufrouw Nel Doroty Kenty zou ik ook graag weer zien!!

Frederik Hendrik Basis school, 1980

?