Fraterschool/RK Lagere School St. Paulus

Frankrijkstraat 79 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

84 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Fraterschool/RK Lagere School St. Paulus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Fraterschool/RK Lagere School St. Paulus foto

Op Fraterschool/RK Lagere School St. Paulus vind je 19 klassenfoto’s en 84 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Schoolkamp in de 6e klas:naar de Spreeuwel in Midddelbeers.

Schoolkamp in de 6e klas:naar de Spreeuwel in Midddelbeers. Hele leuke week gehad met een voetbalwedstrijd tegen Haren. Ik heb in de klas gezeten bij juffrouw Rox, de fraters Pancratis, Radboud, Modestes en Ansbertus en meneer Buddemeijer. Klasgenoten: Harrie van der Meijs, Frank van der Meulen, Harrie Broers, Henk Deeben, Jan van Kemenade, Nico Basten, Meinhard van der Putten, Frans Pelt, Theo Ragas, Frank Verder, Jan van Dijk, Johnny Wijgergangs, Robbie en Erik van de Maarel, Jos Hoek, Peterjan Vermeulen, Corry van de Boogaard, etc etc. Ik herinner me de speelplaats met een witte streep. Rechts de 1e en 2e klas, links de 3e t/m de 6e klas, en wee degene die in het verkeerde vak terecht kwam. De pastores van de Wijngaarden en Peters kwamen op school wel eens godsdienstles geven. Alleen de beste leerlingen mochten misdinaar worden (ik niet dus !!). Frater Radboud wilde zoveel mogelijk jongens bij het koor hebben. In de 6e mochten er op 1 dag 2 meisjes in de klas komen. We "kozen" voor de 2 grootste spetters: Marian de Meijer (die naast mij kwam te zitten !!) en Moniek Vonken. Volgens mij was een van de twee de vriendin van Dick Kuiten. Later kreeg Moniek verkering met Frank van der Meulen. Wat een prachtige tijd !!

Fraterschool/RK Lagere Scho..., 1966

Bij het koor gezeten.

Bij het koor gezeten. Leeraren lubse, budemeijer, v.Oers, div fraters. Leerlingen: J.Lokken,v.d.Sommen,h.v.d.meijs etc. In de spreeuwel heette wij de comedie capers.(C.C.)

Fraterschool/RK Lagere Scho..., 1967

ehm even denken ik had toen les van frate giovannie.

ehm even denken ik had toen les van frate giovannie. J.Lubse . mn G.kuyken, th. van de Eerde. moeder was er onderwijzeres. Ik vond t altijd hele fijne school

Fraterschool/RK Lagere Scho..., 1975

?