Frater van Gemertschool

Reitse Hoevenstraat 20

166 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Frater van Gemertschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 25
  • Schoolgenoten 166

Op Frater van Gemertschool vind je 25 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 142

Ik ben bereikbaar op manuelabr...

Ik ben bereikbaar op manuelabroek ape staartje planet . nl maar dan zonder de spaties anders zet schoolbank er sterretjes Klassementor: Ben Cruijssen. Namen uit de klas> Angelique Valks, Joyce Crawford, Marcel Claus, Bas van de Broek, Bart van Eijnhoven, Jeroen ?, Conrad van Pruijsen, Tim Jansen, Ik heb ook op de oude lokatie gezeten en op de nieuwe. Op de nieuwe lokatie zat in maar 1 jaar. Bekende namen van docenten die me zo even te binnen schieten zijn. Natuurtlijk Ben Cruijsen, Henk van Bree, Lucio de Windt, Will Vlaminx, Geert Schols, Arnie, Debbie, De Kok, Van Gool, Beatrijs (van de gym), Schilders. Het lijkt mij erg leuk om weer eens wat oudleerlingen te zien van deze school. En natuurlijk de docenten niet te vergeten. Zie ook wat docenten hier staan. Schols die de school verlaten heeft. Ben erg benieuwd hoe het met de andere docenten vergaat. Favoriet waren toch wel: Cruijsen, Schols en van Bree. EEN GEZELLIGE REUNIE VAN DE SCHOOL LIJKT MIJ ERG LEUK.

2002, Manuela

leraar engels windje en de he...

leraar engels windje en de hele gezellige klassen

2002, Deleted

leuke herinneringen aan enkele...

leuke herinneringen aan enkele reunies met de leerlingen van 1 enkele groep, waarin o.a.Marco, Fred, Wendy, Heleen, Bart, Francois, Arjan, Boris, Hans en nog veel andere leerlingen zaten, van wie mij de namen nu niet meteen "gelaufig" zijn. Groeten en tot ziens!

2002, Wil
?