Frater van Gemertschool

Reitse Hoevenstraat 20 in Tilburg, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Frater van Gemertschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Frater van Gemertschool foto

Op Frater van Gemertschool vind je 26 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben bereikbaar op manuelabroek ape staartje planet .

Ik ben bereikbaar op manuelabroek ape staartje planet . nl maar dan zonder de spaties anders zet schoolbank er sterretjes Klassementor: Ben Cruijssen. Namen uit de klas> Angelique Valks, Joyce Crawford, Marcel Claus, Bas van de Broek, Bart van Eijnhoven, Jeroen ?, Conrad van Pruijsen, Tim Jansen, Ik heb ook op de oude lokatie gezeten en op de nieuwe. Op de nieuwe lokatie zat in maar 1 jaar. Bekende namen van docenten die me zo even te binnen schieten zijn. Natuurtlijk Ben Cruijsen, Henk van Bree, Lucio de Windt, Will Vlaminx, Geert Schols, Arnie, Debbie, De Kok, Van Gool, Beatrijs (van de gym), Schilders. Het lijkt mij erg leuk om weer eens wat oudleerlingen te zien van deze school. En natuurlijk de docenten niet te vergeten. Zie ook wat docenten hier staan. Schols die de school verlaten heeft. Ben erg benieuwd hoe het met de andere docenten vergaat. Favoriet waren toch wel: Cruijsen, Schols en van Bree. EEN GEZELLIGE REUNIE VAN DE SCHOOL LIJKT MIJ ERG LEUK.

Frater van Gemertschool, 1983

leraar engels windje en de hele gezellige klassen.

leraar engels windje en de hele gezellige klassen

Frater van Gemertschool, 1985

leuke herinneringen aan enkele reunies met de leerlingen van 1 enkele groep, waarin o.

leuke herinneringen aan enkele reunies met de leerlingen van 1 enkele groep, waarin o.a.Marco, Fred, Wendy, Heleen, Bart, Francois, Arjan, Boris, Hans en nog veel andere leerlingen zaten, van wie mij de namen nu niet meteen "gelaufig" zijn. Groeten en tot ziens!

Frater van Gemertschool, 1971

?