Franklin D. Roosevelt MULO

Ploegstraat 28 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Franklin D. Roosevelt MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Franklin D. Roosevelt MULO foto

Op Franklin D. Roosevelt MULO vind je 7 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

was een afgang, het laatste jaar moesten we van de locatie Jan Ligthartstraat naar die oude zooi in de ploegstraat.

was een afgang, het laatste jaar moesten we van de locatie Jan Ligthartstraat naar die oude zooi in de ploegstraat. Zie ook bij Roosevelt Mulo JAn Ligthartstraat

Franklin D. Roosevelt MULO, 1962

Was bevriend met Hetty de Groen (ouders hadden een rijwielzaak op de Mijnsherenlaan) en Ineke Spronk (ouders hadden een kruidenierswinkel aan het begin van de Putsebocht) Herinner me o.

Was bevriend met Hetty de Groen (ouders hadden een rijwielzaak op de Mijnsherenlaan) en Ineke Spronk (ouders hadden een kruidenierswinkel aan het begin van de Putsebocht) Herinner me o.a. de heer van Beek (muziek). Hij behandelde ´die Moldau´van Smetana en ook zongen we nummers uit de sound of music. Dhr. Rothmans? (algebra en wiskunde) riep eens dreigend tegen mij nadat ik teveel kwebbelde:"jij denkt dat de wereld een bal is"

Franklin D. Roosevelt MULO, 1966

Favourite teachers were Mhr.

Favourite teachers were Mhr. Boogaard, or van Boogaard, or van de Boogaard; and Jan Hensems. Students I remember: Arie Boertje, Roel Schmit (spelling of name?), Hans v.d. Hoek (the Feyenoord player) Hannie Stoops, Sjaan van Donk or van Dongen, Gerard Lasse, Nico Nolet (Nolee?), Jan and Henk Verzijl, Wim van der AA, Auke Dikkers, and last but not least Riet Gonlag

Franklin D. Roosevelt MULO, 1947

?