Frankendael (M)ULO

Mr.P.N.Arntzeniusweg 90-92 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Frankendael (M)ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Frankendael (M)ULO foto

Op Frankendael (M)ULO vind je 3 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik trok het meeste op met Carla Schellenberg.

Ik trok het meeste op met Carla Schellenberg.Ook de naam Vera Soederhuizen komt bij mij op.Heb nog steeds contact met Vera Garrelds. Mijn neef Koos zat ook hier op school.Als docenten vond ik Kammer en Prins niet leuk.Maar gezien de reacties had iedereen een hekel aan hun.Men.Achterberg kwam bij mij altijd over als een heel nerveus mannetje.

Frankendael (M)ULO, 1963

weinig leuke herinneringen aan deze school, behalve een aantal leerlingen waaronder frits kurtze , cornelia sluyter, peter v.

weinig leuke herinneringen aan deze school, behalve een aantal leerlingen waaronder frits kurtze , cornelia sluyter, peter v.d. schaaf, Leuke onderwijzer Hr. Balvers, rest onaangenaam

Frankendael (M)ULO, 1965

Ik ging om met Blanche van der Linden die woonde achter het amstelstation en Olga van der Linden-Sprankhuysen die woonde in de nieuwe Kerkstraat.

Ik ging om met Blanche van der Linden die woonde achter het amstelstation en Olga van der Linden-Sprankhuysen die woonde in de nieuwe Kerkstraat.Hele leuke tijd gehad. Mevr. van de Leest staat me nog heel goed by, we hadden er meetkunde en algebra van indertijd. Streng maar rechtvaardig.Meneer Prins kan ik me nog herinneren. Z'n dochter zat bij me in de klas.Ook meneer van Os was leraar en met hem zijn we met een reisje per bus naar de Duitse grens geweest, ik dacht dat het emmerich was.Ook nog een reisje naar Texel.Eerst per trein naar Alkmaar en verder per fiets naar Den Helder om over te gaan naar Texel.Was op niemand verliefd in die tijd.

Frankendael (M)ULO, 1956

?