Franciscus basisschool

Walvisstraat in Gouda, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Franciscus basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Franciscus basisschool foto

Op Franciscus basisschool vind je 5 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

in de vierde klas kwam ik op school had alleen maar met meisjes in de klas gezeten.

in de vierde klas kwam ik op school had alleen maar met meisjes in de klas gezeten. vond het dus dood eng met al die jongens.

Franciscus basisschool, 1965

Juff.

Juff.de Jong, Juff.Mooten, Meest.Loots, Meest. Bennink, Juff. Faay-v. Zuilen, Meest. Heimering Zr. Walthera. Zr. Zencharia ? Vriendinnen Rina Kielliger, Marianne v. Rossum, Martha Gibbon, Lia Fafianie,Anke v.d. Berg, Lia Stravers, Jetty Rietveld, Cocky v.d. Hoogen, Annelies v.d. Hoeven, Annemiek v. Reden, Silvia Steenwinkel, Mieke de Heij, Yvonne Rietveld.

Franciscus basisschool, 1958

ik heb hele leuke her.

ik heb hele leuke her. aan mijn school tijd .zo mocht je niet in een lange broek op school komen . ja wel met een rokje er over heen .ik zou nog graag in cont. komen met de meisjes van toen uit mijn klas.oa loes loef.marijke bron,marta van eijk marrie verhoeven,sjouke van es, joke van loon ,om nog wat verhalen op te halen van toen bij de nonnen.ja juffrouw mooten dat was wel iets aparts ,die stond altijd te zoenen met de slager bij ons in de poort van de woudstraat,, ooo en dan juffrouw van zuilen dat was toch een haaibaai. ik hoop dat ik nog wat reac. hoor????

Franciscus basisschool, 1953

?