Floryn College

Topaasstraat 7 in Breda, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Floryn College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 51

Op Floryn College vind je 5 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Toen ik op deze school zat, za...

Toen ik op deze school zat, zat de school nog aan de Markendaalse weg. Ik zat bij Jeske Hessels in de klas, zij woonde/woont in Rijen. Ook ging ik veel met Jolanda Hogewoning om. Aan deze schooltijd had ik een 5 jarige relatie overgehouden met Tim vd Kolk.

2002, Saskia

Mijn eerste jaar zat ik voorna...

Mijn eerste jaar zat ik voornamelijk in het gebouw vlak achter het oude Ignatius. Het was een oud schoolgebouw van een MAVO. Toen vaak tussen de middag even naar het Brabantplein. Het tweede en derde jaar heb ik voornamelijk in het gebouw op de Markendaalseweg gezeten. Ik herinner me nog dat de Quick geopend werd en de halve school daar de middagpauze doorbracht.

2003, Elvira

Ook deze school was geen succe...

Ook deze school was geen succes voor mij. Maar toch bijna 2 jaar opgezeten en toen toch weer erafgegooid. Ze wisten niet wat ze daarna misten. Ben daarna (1993-1995) nog 2 jaar Meao gaan doen in Rotterdam (volwassenonderwijs) Niet geheel probleemloos maar toch goed afgerond

2003, Deleted
?