FlevoPoort

Smeden 1 in Emmeloord, ( Toon op kaart )

120 scholieren

Bekijk de volledige pagina van FlevoPoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

FlevoPoort foto

Op FlevoPoort vind je 1 klassenfoto’s en 120 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier de SPW gedaan.

Ik heb hier de SPW gedaan. Wat me van het gebouw nog het meeste bijstaat zijn de emmers in de kantine als het weer eens regende. Verder heb ik een erg leuke tijd gehad samen met; Maaike S, Nienke, Jiska (Jikke), Heleen, Sabrina, Maaike F, Annelies en Jolande. We hebben nog gezamelijk in de gracht van Emmeloord gelegen.

FlevoPoort, 1997

mjah, maar kort op deze school gezeten eigenlijk, eerst paar weken op de Oriëntatie opleiding, daar bennik na uhm week of 6 vanaf getrapt geloof ik door "Pieter-Bas" jaja Tom de homeau was wel coole dude, ennum Philippa was ook wel oke, ondanks dat ze eig

mjah, maar kort op deze school gezeten eigenlijk, eerst paar weken op de Oriëntatie opleiding, daar bennik na uhm week of 6 vanaf getrapt geloof ik door "Pieter-Bas" jaja Tom de homeau was wel coole dude, ennum Philippa was ook wel oke, ondanks dat ze eigelijk uit Sneek kwam, hierna heb ik nog een blauwe maandag op de Medewerkers ICT-opleiding gezeten, maargoed stelletje pc-mongolen niks voor mij, dus was er snel weer weg ;)

FlevoPoort, 2001

Ik heb op deze school vooral lol gehad met Tina,Achmed en Bigie.

Ik heb op deze school vooral lol gehad met Tina,Achmed en Bigie

FlevoPoort, 1999

?