Fivelcollege PC SGM

Sikkel 3 in Delfzijl, ( Toon op kaart )

898 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Fivelcollege PC SGM, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Fivelcollege PC SGM foto

Op Fivelcollege PC SGM vind je 125 klassenfoto’s en 898 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb een goede tijd op deze school gehad.

Ik heb een goede tijd op deze school gehad. We kwamen met bijna de hele klas van de lagere school in brugklas 1A (niet te handhaven dus). Vandaar door naar A2a en A3a en vervolgens A4, A5 en A6. Les gehad van onder andere: Roes (Geschiedenis), De Boer (Wiskunde), Faber (Nederlands), Geertsma (Godsdienst), Geertman (Frans), Van Vliet (Duits), Van Tiel (Engels). Rector Lub. Basketbal, volleybal en handbal met o.a. Geert Rypkema, Geert Tuinema en René Bos. Goede vrienden met Dineke Wierdsma. Sitdownstaking vanwege afgelasten van optreden van Herman Brood. Snipperkaart. Puddingbroodjes. Biljarten. Op schaats naar school (in de winter). Schaatsen in Assen. Schoolreisjes naar Pieterburen, Vlieland en Berlijn. Voor de rest wat namen die nog naar boven komen drijven van andere klas- en schoolgenoten: Henk-Jan en Wim Dodde, Robbert Swier, Rob Lems, Gerard Pastoor, Hans Wibbens, Marina Wiersema, Marieke de Wijk. Mijn excuses voor de mensen die ik op dit moment even vergeten ben.

Fivelcollege PC SGM, 1977

peter pnt ploeger at gmeel pnt kom HAVO en VWO hier gevolgd.

peter pnt ploeger at gmeel pnt kom HAVO en VWO hier gevolgd. De snipperkaart was/is een geweldige uitvinding! Prachtige scheikundelessen gehad van meneer de Boer. Ook niks dan lof voor de taaldocenten: hoe ze mij er doorheen geloodst hebben?? Helaas zijn al veel leraren, waarvan ik les heb gehad, nu al niet meer....

Fivelcollege PC SGM, 1988

Superfijne schooltijd gehad op fivel! Natuurlijk nog aan 't Zwet! Frans van Louis, Duits van vd Vliet, later Hagen, Ned van Harry.

Superfijne schooltijd gehad op fivel! Natuurlijk nog aan 't Zwet! Frans van Louis, Duits van vd Vliet, later Hagen, Ned van Harry. Voorzitter His Master's Noise. Superconcerten. Tussenuren naar de cirkel in Appingedam! Stille liefdes, eerste verkering.... Damsterdag!?

Fivelcollege PC SGM, 1975

?