Finse School

Verwerstraat ??? in Deventer, ( Toon op kaart )

316 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Finse School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Finse School foto

Op Finse School vind je 80 klassenfoto’s en 316 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Trouwdag van juffrouw Hermsen.

Trouwdag van juffrouw Hermsen

Finse School, 1963

namen: Dhr.

namen: Dhr.Peters, Hoevers, Hermsen,Holthuizen,Vegelin, Meyer, Rudi Daalmeyer, Toosje Venema, Bertie Hoek, Hans Wolff, Wieke en Astrid Franquemont, Frans Rioli, Ria Usmany, Lammie Paas, Joost Ostrop, Peter Mol, Gerard Veneman, Karel Usmany, Jeff Haulussy, Danny Haulussy, Willie en Marga Edelijn, Gerard en Ad ????, Wim Paas, Wim Wittenberg, Coby Maneschijn, Theo Soer, Edo Blok, Henk Schaaf, Marja Langedijk, enz. De kastanjebomen op het plein, het spelletje 1-2-3-4-5-6-7, wie wil mij een kusje geven. Meisjes die jongleerden met ballen op het fietsenhok van de onderwijzers. Juffrouw Vincent van de kleuterschool. Juffrouw Schut, juffrouw jonker ??? Het Aquarium in de hal, de opgezette roofvogel in de hal. Het kamertje van de heer Peters waar we onze schoolprikken kregen. De schoolmelk, de mooie schoolplaten over de natuur, Wim, Zus, Jet, Does, Hok, Schaap,Aap, Noot, Mies, Duiven, Hok, Vuur, Teun, enz. Dhr Peters die altijd met z'n gulp open stond te telefoneren......

Finse School, 1961

schoolreisje 3 dagen naar limburg in een jeugdherberg.

schoolreisje 3 dagen naar limburg in een jeugdherberg.het grote speelplein met spelletjes ook na schooltijd.de lange gang en de bijzondere geur .klas 4en 5 op de dependance mavo ceintuurbaan ik woonde om de hoek dus het schoolplein was in die tijd ook ons speelterrein en iedereen woonde bij elkaar in de buurt.toch zijn veel namen vervaagd. heerlijke tijd .

Finse School, 1961

?