Finse school

Pierik in Zwolle, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Finse school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Finse school foto

Op Finse school vind je 7 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad behalve het 1e en 2e jaar bij Juf Dorlas, ik vond het een kreng.

Leuke tijd gehad behalve het 1e en 2e jaar bij Juf Dorlas, ik vond het een kreng.. Leuke vrienden van toen Herman de Jager, Hennie en Margriet van Heerde, Jan van Eijk en Inge van Marle schieten me zo te binnen, maar er waren er veel meer. En het voetballen en de weilanden. Prachtige jeugdjaren en lekker ondeugend. Van de andere leerkrachten geen negatieve herinneringen. Na de lagere school HBS en administratieve opleidingen. Woon nog in Zwolle maar werk in Utrecht. Meer weten neem contact op via e-mail

Finse school, 1958

lagere school 1944 1951,door het laatste oorlogsjaar heb ik meerdere gebouwtjes gezien.

lagere school 1944 1951,door het laatste oorlogsjaar heb ik meerdere gebouwtjes gezien.het was een feest de opening in 1949 meete maken van de finse school,echter vriendje en ik zaten op die middag op politieburo.... voor iets wat we niet gedaan hadden.een mevr.had nogal wat zand in haar gang gevonden en meende ons gezien te hebben. toen ze op het buro geconfronteerd werd met ons waren wij TOCH niet de daders, dikke shit. heb niets van de opening meegemaakt.

Finse school, 1949

Ik zat in de klas van Mr.

Ik zat in de klas van Mr. Rinkema(de Boer)Mijn moeder kwam eens naar school en vroeg naar meneer de Boer, want ze dacht dat dat zijn naam was, ik kreeg goed door de benen, uiteraard. Hij reed op de fiets met 3 versnellingen, en wij mijn zusje Charlotte en vriendin hard meelopen.

Finse school, 1955

?