Finse School

Rietzangerweg in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

274 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Finse School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Finse School foto

Op Finse School vind je 43 klassenfoto’s en 274 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in de 2de klas op deze school Bij juf Korte in de klas.

Ik kwam in de 2de klas op deze school Bij juf Korte in de klas.Voordien woonde ik in Winschoten. Ik zat naast Mieke Jacobs die toen in dezelfde straat (karkietweg )als ik woonde. Wij werden vriendinnen en zijn dat nu nog steeds ! Door Dhr. Krocke werd ik regelmatig geplaagd op een leuke manier met mijn Groningse afkomst. Een hekel had ik aan dhr. Jeukens en dat was vlgs. mij wederzijds. Dhr. Manohollo vond ik een aardige meester. Een schoolvriendje was een poosje Reinie Fiks.

Finse School, 1960

Sport toernooien Div.

Sport toernooien Div. aktiviteiten Onderwijzers die ik mij herinner. Juffrouw de Boer. Hr. Claproth. Hr. Maleiohollo (vertelde verhalen over zijn tijgerjachten in Indie) Hr. Theo Jeukens (uitstippelen van fietsvakantie's) Enkele namen uit mijn schooltijd waren Jan Haze, Gerard Fiks, Herman Donderwinkel, Evert Modderkolk Jopie Slotboom, Henk Mosterd, Joke Bagerman, Winny de Vries, Froukje Peters, Joke Brussee.

Finse School, 1951

Ik kan me er niet veel meer van herinneren.

Ik kan me er niet veel meer van herinneren. Het hoofd van de school de heer Krocke. Ik kan me ook nog herinneren Franse les gehad te hebben van mijnheer de Boer en die was woonachtig, als ik mij goed herinner op het Hofveld. Later heb ik hem ook nog gehad op de Mulo als leraar Frans.

Finse School, 1955

?