ferdinand bol

ferdinand bolstraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

300 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ferdinand bol, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ferdinand bol foto

Op ferdinand bol vind je 59 klassenfoto’s en 300 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heette Ingrid ipv Inge nu.

ik heette Ingrid ipv Inge nu. klasgenoten: Jan , Alex, Bernhard, Louis , Cees, Alida Batema , Rienkje, Karin Visser ,Karin Vos, Sietske Nijboer, Stella,Geeske, Greetje, Letta van der Zee, Brigit Tinholt, Mathijs de Vries ,Nellie Eygenhuysen. Kan iemand ook schoolfoto's plaatsen waar ik ook op sta? Ik heb alleen een kiekje toen juf Kalsbeek jarig was en waar de helft maar op staat. Het was een fijne school,we hadden veel klubjes die we zelf organiseerden.En een heel groot schoolplein waar we knikkerden, slingertje tik , meiden(en jongens?) pakkertje. Op de beide hoeken naast de school kon je snoep kopen voor 1 of 5 cent. (Wetterauw?) die heeft ons een keer onder de toonbank verstopt toen een meester eraan kwam, want het mocht niet in de pauze.

ferdinand bol, 1966

zingen en voorlezen bij meester Rodenhuis.

zingen en voorlezen bij meester Rodenhuis

ferdinand bol, 1951

Ken van deze school nog: Monique, Peter en Sjoerdje.

Ken van deze school nog: Monique, Peter en Sjoerdje. Niet leuk: Winanda overleden en mijn verhuizing naar Hasselt tijdens groep 4/5 Vond het verder altijd een hele leuke school, ik wou dat ik daar de hele basisschool tijd had kunnen doen ipv op 4 verschillende scholen..

ferdinand bol, 1985

?