Feniksschool (lagere school)

Gibraltar 2 in Zaandam, ( Toon op kaart )

244 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Feniksschool (lagere school), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Feniksschool (lagere school) foto

Op Feniksschool (lagere school) vind je 54 klassenfoto’s en 244 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb op deze school (Feniksschool) een hele leuke lagere schooltijd gehad.

Heb op deze school (Feniksschool) een hele leuke lagere schooltijd gehad. Ik heb bij de volgende leraren in de klas gezeten: Elja Vonk, Hans v/d Weide, Coby Hartog, Henk Kummel, Tom de Smidt. Heb nog veel foto's van die tijd. We deden veel excursies in die tijd. kan me het NINT in Amsterdam herinneren, het klokkenmuseum bij de Zaanse Schans, de brandweer in Amsterdam en dan met de hoogwerker boven het dak uit. Naar de Oniden line uit de serie en de Rainbow Warrior van Greenpeace die toen in de haven lagen. Uiteraard het schoolreisje naar Terschelling waar ik 2 keer heen geweest ben omdat de eerste keer klas 5 ook nog mee mocht. Kamp Hee 6. Ben er later nog eens terug geweest met mijn eigen kinderen, kon de lokatie van het kamp niet meer goed vinden, maar het meertje waar we zwommen is er nog! Heb ook goede herinneringen aan VIALL en de vrijdagmiddag aktiviteiten. je kon werkelijk van alles en nog wat doen. cursus fotografie en dan zelf je foto's afdrukken, volksdansen, emailleren, boetseren, toneel etc. In mijn beleving waren we in die tijd ook meer met projecten bezig dan met het echte schoolwerk, heb daar later nog wel even problemen mee gehad op het voortgezet onderwijs, heb daar pas geleerd hoe ik moest leren! :-) Conciërge van de school was meneer Lion. De hoofdmeester was in mijn 1e en 2e jaar Cor Bontes, daarna werd het Tom de Smidt.

Feniksschool (lagere school), 1974

Elke middag voetballen achter de Pharus (heerlijk).

Elke middag voetballen achter de Pharus (heerlijk). Ik wou dat ik de conditie en motoriek van toen weer had.

Feniksschool (lagere school), 1972

Leuke school, ik heb er alleen de 5de( Mr.

Leuke school, ik heb er alleen de 5de( Mr.Hiddes)en de 6de( Mr. Groen)klas op school gezeten. Namen van mijn klasgenoten. Pfffffff das moeilijk: Lilian, Guda, Onno, Achsa, Jaqueline, enz.

Feniksschool (lagere school), 1971

?