Fatima Mavo

M.A. de Ruyterstraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

394 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Fatima Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 394

Op Fatima Mavo vind je 41 klassenfoto’s en 394 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 192

Juffrouw Sogtoen(wiskunde) Ponsioen (biologie) Meier (Duits) Wenstedt(directeur)Spronk (?)(geschiedenis)Vos(muziek).

Juffrouw Sogtoen(wiskunde) Ponsioen (biologie) Meier (Duits) Wenstedt(directeur)Spronk (?)(geschiedenis)Vos(muziek)

2002, Deleted

Schieten ineens een paar herinneringen te binnen, dus pas ik even mijn stukje aan: Weggestuurd bij het Twickelcollege kwam ik op deze school terecht.

Schieten ineens een paar herinneringen te binnen, dus pas ik even mijn stukje aan: Weggestuurd bij het Twickelcollege kwam ik op deze school terecht. Erg veel leuke herinneringen. Veel dingen gedaan waarvoor mijn zoon nu zeker 2 weken huisarrest zou krijgen van me. Een paar hiervan: De vijver naast de school bracht een hoop lol. Zeker als ie bevroren was. We gingen dan met zijn allen over het ijs naar de overkant rennen; de kunst hierbij was om zoveel mogelijk vooraan te lopen omdat het ijs meestal achteraan brak. Daar lieten we natuurlijk expres de brugpiepers lopen. Er zat hier ook vaak een oude man te vissen. Knap dat ie het zolang uithield, want we moesten hem vaak hebben. Ik heb hem een keer beschoten met een besje uit een blaaspijp, die prachtig achter zijn grote oren uiteen spatte. In de pauze altijd naar het snoepwinkeltje annex dierenzaak. Op een dag stond er een grote mand met klemmen waarmee je het vuil van je hond kunt oprapen. Dat was toen nog echt hi-tec. Ik pakte zo'n ding en klemde hem in de winkel ongemerkt aan de jas van iemand. Buiten haalde ik hem er weer af en had hem daarmee zelf dus niet echt gejat. We maakten ons rondje af, en onderweg verzamelde ik natuurlijk een hoop drollen. Vlak voor het schoolplein lag de gymzaal, waar een andere klas alvast gymtassen buiten had neergezet. In één van die tassen eindigde dus de reis van de drollen. Tijdens de muziekles van Luijcx, waar vandaan je over het schoolplein keek, zag ik iemand huilend met half open tas aan komen rennen. Vonden we toen wel lachen. Hajo was in mijn herinnering een jonge en bijna supermoderne leraar, die buiten de klas om erg sympathiek was, maar in de klas moest je niets flikken. Dat deed hij dus erg goed. In tegenstelling tot Leferink, die lessen waren bijna altijd een enorme puinhoop. Als je uit de klas werd gestuurd, kon je hierover gewoon onderhandelen en mocht je alsnog blijven zitten. Tot slot: het ski-avontuur. Het dorpje was gezellig, de verblijflocatie was knus met aardige mensen, de sneeuw was mooi, maar het meest interessant was toch...de meisjeskamer. Daar betrapt en niet meer mogen skieen. Toch had ik maar mooi mijn eerste minuten met een meisje onder één dekbed te pakken, had ik niet willen missen. Ik denk zij liever wel. Mailen kan, maar eerst wel een cryptogrammetje oplossen: bij de hete post heb ik een account dat 'sliams' heet.

2002, Serge

De 5daagse werkweek naar Londen met alle 4mavo klassen.

De 5daagse werkweek naar Londen met alle 4mavo klassen.Dit was echt gaaf,veel gezien maar weinig geleerd.Daar heb ik leuke herinneringen aan.

2003, Deleted
?