facilitaire dienstverlening kempenpoort

karel martelweg 2 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van facilitaire dienstverlening kempenpoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

facilitaire dienstverlening kempenpoort foto

Op facilitaire dienstverlening kempenpoort vind je 3 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb op deze school de opleiding tot verplegende gedaan, ik zag deze school meer als een opstap naar de HBO toe en om dus uiteindelijk kinderverpleegkundige te worden.

Heb op deze school de opleiding tot verplegende gedaan, ik zag deze school meer als een opstap naar de HBO toe en om dus uiteindelijk kinderverpleegkundige te worden. Heb wel ontzettend veel lol gehad met Maartje, Ciske, Petra. Ook mijn stage in Vught was lachen, vooral de avonturen in 'de FLAT'.

facilitaire dienstverlening..., 1996

School was nog op Hemelrijken.

School was nog op Hemelrijken. Mail: ruijt * c h e l l o * n l

facilitaire dienstverlening..., 1994

Was op Hemelrijke, een gezellige kleine school, met een leuke klas, zeker het laatste jaar, iets om niet snel te vergeten.

Was op Hemelrijke, een gezellige kleine school, met een leuke klas, zeker het laatste jaar, iets om niet snel te vergeten. Elke vrijdag met z'n allen (Marco, Bart, Patrick, Wouter, Niels, Mathijs, Jerome, Anne, en nog veel meer die ik niet meer weet) naar Stratumseind. Jammer dat op een gegeven moment alle MBO'ers in één gebouw gepropt werden.

facilitaire dienstverlening..., 1995

?