Expressie door woord en gebaar

Kanaalstraat 8 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Expressie door woord en gebaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 10

Op Expressie door woord en gebaar vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

Toen geen zicht op de mogelijkheden van de opleiding.

Toen geen zicht op de mogelijkheden van de opleiding. Nu (2004) vol enthousiame opnieuw begonnen met een heel andere insteek.....

2003, Deleted

Alles was kleinschalig en de sfeer was intiem.

Alles was kleinschalig en de sfeer was intiem. Heel gezellig allemaal. De kummeltjes van Ellie en John in de kantine zijn legendarisch.

2004, Deleted

een onvergetelijke afstudeerdag met Fame-optreden, lessen van Martijn en jacqueline Kerkhofs, afstudeerproject met Wim Berings, Dommelfestival, Elly en John, en natuurlijk Evianne, Nicole, Anne, Wanda, Marlijn, Bram, Jaco, Maike, Suus, Eva,Inez en zo veel

een onvergetelijke afstudeerdag met Fame-optreden, lessen van Martijn en jacqueline Kerkhofs, afstudeerproject met Wim Berings, Dommelfestival, Elly en John, en natuurlijk Evianne, Nicole, Anne, Wanda, Marlijn, Bram, Jaco, Maike, Suus, Eva,Inez en zo veel meer.

2004, sacha
?