Eusebiusschool

Utrechtsestraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

180 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Eusebiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Eusebiusschool foto

Op Eusebiusschool vind je 60 klassenfoto’s en 180 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen de zesde klas bezocht, daarna ben ik naar het KGL aan de Velperweg gegaan.

Ik heb alleen de zesde klas bezocht, daarna ben ik naar het KGL aan de Velperweg gegaan. De lessen werden gegeven door de Fraters van Utrecht. Bijgehouden werd wie smorgens de mis had bezocht, de rij die in een week de meeste missen had bezocht kreeg op de woensdag vrij van huiswerk !!!

Eusebiusschool, 1948

Van de schooluniformen waren de mutsen bewaard gebleven.

Van de schooluniformen waren de mutsen bewaard gebleven. Die mochten de jarige dragen. Later is deze school samengegaan met een meisjesschool.

Eusebiusschool, 1964

mijn herinneringen aan deze school zijn ook alleen maar leuk .

mijn herinneringen aan deze school zijn ook alleen maar leuk .de communie ,juffrouw peeze brinckhorst woonde bij tonnie van osch in de flat.het in de rijen staan buiten voor je naar binnen mocht,na de pauze.de tandarts in de aula was minder natuurlijk.het afscheidfeest van juffrouw visser dat we met zijn allen een lied zongen voor haar . wat ik mij ook nog herrinner is de spaarjuffrouw.je spaarde bij de juf een kwartje en dan kreeg je een stempel.mario wouters michael schoot wilfred milder theky neyenhuis,bianca boon mark bekker ,tonnie van osch,gert jan jacobs 2 maartens, wat zou ik iedereen nog eens graag ontmoeten.er is al eens een reunie geweest ,wie weet ,een tweede?heel graag. groetjes aan allen .... acbrouwer@hetnet.nl dit is mijn email

Eusebiusschool, 1968

?