Europa Mavo

Albert Plesmanstraat 4 in Schoonhoven, ( Toon op kaart )

166 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Europa Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Europa Mavo foto

Op Europa Mavo vind je 33 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mevrouw Huijbrechts was mijn favoriete docente.

Mevrouw Huijbrechts was mijn favoriete docente. In Frankrijk moet ik vaak nog aan haar denken als de franse zinnen er schijnbaar als vanzelf uitkomen... Mijnheer Nijland had het idee dat je prima duits leerde als je hetzelfde lesje 100x overschreef als strafwerk. Beter was geweest mij bij strafwerk het boek over te laten schrijven, dan was mijn duits misschien beter geweest... De heer Mazurel vond ik ook een goede leraar, Nederlandse literatuur was en is een van mijn favoriete onderwerpen, daar heeft hij zeker aan bijgedragen. Chemieproeven vond ik ook erg leuk, maar hoe die leraar nu heette ? Ik zat in de redactie van het schoolblad, volgens mij heette het de Uitlaat, thuis heb ik nog steeds het exemplaar liggen dat maakte dat ik een paar dagen van school werd gestuurd... Ik herinner me nog een schooltoneelvoorstelling, waarin ik een rol speelde. Ook werd ik een paar dagen van school gestuurd omdat ik de fietsband van de heer Nijland had laten leeglopen... hij was wat gezet en dat leek mij en een vriendin (wie?) een goede fitness-oefening. Leuke school.

Europa Mavo, 1966

Favoriete herinneringen: de lol die ik had met Gerrit S.

Favoriete herinneringen: de lol die ik had met Gerrit S., Gertjan M., Dion K., Jaap van B en alle anderen. TIJD VOOR EEN REUNIE! En natuurlijk ook mw. Huybregts als lerares Frans. Fantastisch mens was dat. En mw. Willems als lerares Nederlands, met haar zonnebril op om de "keters" in de klas te kunnen spotten. We hebben wat afgelachen. Ook met/om Platteeuw. Als ik er weer aan denk.............! Tijd voor een reunie???

Europa Mavo, 1969

In de 2e klas ben ik op deze school gekomen.

In de 2e klas ben ik op deze school gekomen. Ik herinner me meneer Balk onze wiskunde leraar, mevrouw Huijbrechts waar ik nog steeds veel respect voor heb, meneer van Vught de directeur, de heren Mazurel voor nederlands, Blauw voor engels en Nijland voor duits en natuurkunde. De rest van de namen ben ik even kwijt maar er was ook een populaire leraar voor handelsrekenen en natuurkunde. Halverwege de vierde klas verhuisden we naar Bilthoven. Op de Munnik in Utrecht heb ik mijn schooltijd afgemaakt.

Europa Mavo, 1966

?