Europa

Belgielaan 75 in Enschede, ( Toon op kaart )

194 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Europa, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Europa foto

Op Europa vind je 31 klassenfoto’s en 194 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat begin van de 3de klas eerst in de stad, maar in dat schooljaar werd de Europa geopend.

Ik zat begin van de 3de klas eerst in de stad, maar in dat schooljaar werd de Europa geopend. Ik zat toen in de loop van de 3de (juffrouw vd Wilk) en begin 4de klas (meneer Gunter en meneer Tannemaat). De 4de klas zat samen met de 5de klas (ong 6-8 leerlingen) in 1 lokaal

Europa, 1964

Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten.

Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten. In de derde verhuisde ons gezin naar Dordrecht. Favoriete herinnering: meester Gunther die een échte slagroomtaart liet aanrukken toen hij jarig was! En de chocolademelk tijdens de opening van de school.

Europa, 1962

op deze school heb ik ook een paar jaar gezeten en ook op de kleuterschool, ik geloof dat het toen de boskabouters hete, maar ik weet het niet meer zeker, meneer huining(k) was er toen directeur, ben er toen ook nog een paar keer blijven zitten in de 2de

op deze school heb ik ook een paar jaar gezeten en ook op de kleuterschool, ik geloof dat het toen de boskabouters hete, maar ik weet het niet meer zeker, meneer huining(k) was er toen directeur, ben er toen ook nog een paar keer blijven zitten in de 2de klas als ik me niet vergis en ben toen naar een andere school gegaan.

Europa, 1973

?