Et Buut

Parkstraat 72 in Zaandam, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Et Buut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Et Buut foto

Op Et Buut vind je 8 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Programmeren op de Commodere 64.

Programmeren op de Commodere 64. Volksdansen, toneelspelen en veel creatieve dingen.

Et Buut, 1980

Weinig echte 'schoolvakken' geleerd want daar was geen tijd voor.

Weinig echte 'schoolvakken' geleerd want daar was geen tijd voor. Wel veel projecten gedaan; van vervoer tot milieu en van planeten tot WO2. Erg leuk want we gingen ook veel op pad daarvoor. Natuurlijk op vrijdag de weeksluiting. Mocht je al je creativiteit kwijt op het toneel. En bij 'creatief uur' was koken altijd erg populair. Het was wel lastig om bij het bakken van koekjes niet al het deeg op te hebben voordat ze de oven in gingen. Verder heb ik aan deze zes jaar een jeugdtrauma overghouden van het wekelijkse volksdansen (wie verzint zoiets?)en van de handwerkles van juf Aria ben ik ook geen steek handiger geworden met naald en draad. Tjah wat zal ik nog meer zeggen. Thanks to alle onderwijsstakingen begin jaren 80 dacht ik dat als ik later groot was en zou gaan werken, staken tot mijn dagelijkse 'werkzaamheden' zou behoren... helaas er moet gewoon keihard gewerkt worden elke dag :) Vorig jaar heb ik met Myranda en Sanne een reunie georganiseerd. Dat was echt super! Bijna de hele oude klas was gekomen. Naderhand zijn we zelfs met een groep op schoolreis gegaan. Nee, geen mummies zoeken op Texel ;)

Et Buut, 1980

Juf Mary van de kleuterschool.

Juf Mary van de kleuterschool...Juf Jenny als Favo juf helaas was zij inval juf.Meester Rob die stonk en schreeuwde.Wel veel creatieve activiteiten maar niet altijd even leerzaam.Laatse jaar in oude gebouw mochten we allemaal tekeningen op de muur schilderen.Overbuut.Volksdansen.Schoolreisje naar Texel.Sakina,Laura,Barbara,Cathelijne,Oguz,Danielle,Atie,Tessa,Margriet,Ralph,Johan,Aardappel koekjes bakken in keukentje bij de grote zaal.Weeksluitingen.Jaarsluiting.....

Et Buut, 1982

?