Essesteijn

Elzendreef 4 (voorheen Onze blijde wereld en R.K. basisschool De Pionier) in Voorburg, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Essesteijn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Essesteijn foto

Op Essesteijn vind je 15 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

voetballen op het schoolplein met Sander Frissen, Frank "ballie" Baltus, Mark van Eijck, Robert Gebel, Luc van Wanrooij, Rene .

voetballen op het schoolplein met Sander Frissen, Frank "ballie" Baltus, Mark van Eijck, Robert Gebel, Luc van Wanrooij, Rene .... Verliefd op Dawn, Jacqueline, Ankie en later op Sandra van Leeuwen als eerste echte vriendin. Mooie tijd, ik hoop dat mijn kinderen net zo genieten.

Essesteijn, 1972

De Onze Blijde Wereld was de naam van deze school waar ik toen op zat.

De Onze Blijde Wereld was de naam van deze school waar ik toen op zat. Juffrouw Smit en meester Schilte aan de de laatste heb ik nog steeds geen goede herinnering. Hij had echt zijn lieverdjes in de klas. Voor de rest heb ik goede herinneringen aan de sportdag en aan de leuke uitjes die de school organiseerde. Ik zat in de klas bij Kim, Lisa, Melisa, Stefanie, Jeffrey en nog veel meer. Vroeger verliefd geweest op Koen en Patrick. Ik ga nog steeds om met Kim en heb nog lang contact gehad met Jeffrey. Ik vond het een leuke school en bijelkaar heb ik er goede herinneringen aan.

Essesteijn, 1980

Zie Onze Blijde Wereld.

Zie Onze Blijde Wereld.

Essesteijn, 1974

?