essenburg school

essenburgsingel 25c in Rotterdam, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van essenburg school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

essenburg school foto

Op essenburg school vind je 12 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester lazee, juff jansen ,hoofd dhr vd berg , juf duistenberg ? er staan er een paar in mijn poesie album uit die tijd .

meester lazee, juff jansen ,hoofd dhr vd berg , juf duistenberg ? er staan er een paar in mijn poesie album uit die tijd . ik was verliefd op duncan kruger, zijn ouders vaarde en hij woonde bij een tante op de schieweg ,en heel byzonder jantje vd most en toontje kokke ,ineke en pia v ast, de3 loezen komene, ,lichtvoet,schoor,en leni en willie kale, terry lambilion , frea albronda, marjo , fanny klink , ronald de gelder[ overleden] ,een hoop woonde in de kruiskade buurt, , , greetje jansen,jan tarmond,hans v manen,wil muntz,joke smit,en ? vd pol. ook at ik na zwemles wel eens bij een meisje die bij het vroezepark t.o de diergaarde woonde , ik weet alleen haar naam niet meer, ik heb er nog een hoop gezien 22 jaar geleden ,bij een reuni van de jeugdhaven , meester lazee is toen in die tijd overleden .erg jammer want wij wilde samen een reuni van school gaan doen ,ik zat samen met mijn 3 broers , andre,peter,hans de beer hier op school. pas geleden heb ik uit nostalgie de scholen / buurt weer eens bekeken, alles is nog het zelfde als toen, de trap , het stook,hok, in de achterste klas.het schoolplein met zijn enorme eiken boom in het midden, met een hoop kinderen van school zaten wij ook op de club de jeugdhaven in de bloemstraat. laat wat van je horen?

essenburg school, 1958

toch wel een leuke school met als hoofd meneer v.

toch wel een leuke school met als hoofd meneer v.d.berg en meester lasee juff.duistelberg en verder weet ik er niet meer zoveel van .

essenburg school, 1955

na de oorlog voor de leraar Hr.

na de oorlog voor de leraar Hr. Kal boter en suiker ophalen bij alle ouders voor koekjes te laten bakken voor zijn verjaardag. Iedere dag in 1944 huiswerk ophalen in een koude klas en dan thuis maken.

essenburg school, 1942

?