Essay opleidingen

Voorstreek 99-1 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Essay opleidingen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Essay opleidingen foto

Op Essay opleidingen vind je 1 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd nog niet zo lang geleden,aan het einde wat gedoe mbt naam school ed maar gelukkig alles goed gekomen en via een andere lokatie verder gegaan.

Leuke tijd nog niet zo lang geleden,aan het einde wat gedoe mbt naam school ed maar gelukkig alles goed gekomen en via een andere lokatie verder gegaan. Docent Henk v Zwol en Henk van Zwol(kortom hij gaf bijna alle vakken)

Essay opleidingen, 2002

Organisatorisch rommeltje maar met de studiegenoten was het beregezellig.

Organisatorisch rommeltje maar met de studiegenoten was het beregezellig. Lekker een broodje eten tussen de middag. Deed opleiding tot dokters ass. Werk nu in Marknesse bij huisarts, heb het ontzettend naar mijn zin.

Essay opleidingen, 2002

Eerste lichting van deze school, we begonnen in een bouwproject.

Eerste lichting van deze school, we begonnen in een bouwproject. Geen deuren in de lokalen, geen verf op de kozijnen, geen organisatie in de opleiding. Met de klas hadden we wel veel lol! Nu alweer twee jaar werkzaam als doktersassistente met veel plezier.

Essay opleidingen, 2001

?