Esdal College (zie ook: GSG en Gemeentelijk Lyceum)

Oosterstraat 78 in Emmen, ( Toon op kaart )

259 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Esdal College (zie ook: GSG en Gemeentelijk Lyceum), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Esdal College (zie ook: GSG en Gemeentelijk Lyceum) foto

Op Esdal College (zie ook: GSG en Gemeentelijk Lyceum) vind je 15 klassenfoto’s en 259 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bert Pijpstra, Jan homan, Ben Dik Tonko Engelsman,.

Bert Pijpstra, Jan homan, Ben Dik Tonko Engelsman,..etc etc

Esdal College (zie ook: GSG..., 1948

leuke schooltijd gehad, aansprekende en minder aansprekende leraren en leraressen.

leuke schooltijd gehad, aansprekende en minder aansprekende leraren en leraressen. Had op de lagere school 8 jaar bij Bennie Timmer in de klas gezeten, toen nog 2 jaar lang op het lyceum. Toen ik in Groningen in het AZG werkte kwam daar op een gegeven moment een melding binnen dat Bennie Timmer een ongeluk had gehad, hij is met balcon en al van een studentenhuis naar beneden gevallen en is toen overleden. Dramatische herinnering waar ik nog vaak aan moet denken.

Esdal College (zie ook: GSG..., 1964

Leuke herinneringen genoeg en de "inspiratie" die ik er heb opgedaan probeer ik over te brengen op onze kinderen, het lijkt te lukken.

Leuke herinneringen genoeg en de "inspiratie" die ik er heb opgedaan probeer ik over te brengen op onze kinderen, het lijkt te lukken.....

Esdal College (zie ook: GSG..., 1965

?