Esdal college mavo/havo

Boermarkeweg in Emmen, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Esdal college mavo/havo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 215

Op Esdal college mavo/havo vind je 5 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 61

In het derde jaar een ontzettende gezellige, rumoerige klas.

In het derde jaar een ontzettende gezellige, rumoerige klas.....veel lol

2004, Linda

Jaar 1 en 2 waren niet zo leuk.

Jaar 1 en 2 waren niet zo leuk. Ik bleef zitten en kwam in een klas met alle "probleemgevallen". Het leek een slechte combinatie maar wat heb ik een lol gehad. Het schrift van Esther, Denise en mij, het klieren van Dyon (sjon van de sjop) en de (daardoor) geergerde docenten (rijkens bijvoorbeeld). In jaar 3 en 4 was het vooral gewoon gezellig. Iedereen ging met elkaar om en hoewel er wel groepjes waren had ik niet het idee dat mensen elkaar buitensloten. Ik ging in die jaren op school veel om met Janneke Buisman, Maaike Put, Michiel Hemmelder, Eeuwe Bergsma, Selina Janson, Frank Berkepies en nog wel een paar anderen.

2004, renee

Dit waren de mooiste twee jaar van mijn hele middelbare schoolleven, vandaar dat ik me ook alleen voor deze school heb aangemeld.

Dit waren de mooiste twee jaar van mijn hele middelbare schoolleven, vandaar dat ik me ook alleen voor deze school heb aangemeld. Leuke leraren, leuke leerlingen, erg gezellig.

2004, Amanda
?