Ernst van Harenschhool

Heerenveen in Heerenveen, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ernst van Harenschhool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ernst van Harenschhool foto

Op Ernst van Harenschhool vind je 1 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellige school.

Gezellige school. Een paar "nieuwe" vriendinnen leren kennen. Mede omdat ik van een katholieke basisschool kwam en nu ineens op een openbare school zat. Favoriete leraren waren Dhr. Roelofs en Dhr. Kuipers (? lange man die biologie gaf) en natuurlijk de alleraardigste concierge Dhr. Berger. Aller gezelligste 'grootste" vriendin was zeker Ineke Tuttel. Wat hebben we gelachen als we ons speciale stemmetje opzetten en moeders in winkels geschrokken hun kinderen bij ons vandaan trokken. In de "ijshockey" tijd was het natuurlijk super interessant om ook overdreven Amerikaans te gaan zitten praten in de "Gildenhof".

Ernst van Harenschhool, 1972

Ik woonde in Langelille en moest elke dag 20 km.

Ik woonde in Langelille en moest elke dag 20 km. fietsen om op school te komen. S'winters met de bus vanuit Echtenerbrug. Ik heb een periode tussen de middag bij fam. Hoekstra een warme maaltijd gehad. Verder goede herinneringen aan deze school.

Ernst van Harenschhool, 1957

Heb op deze school gezeten van 1961 t/m 1966.

Heb op deze school gezeten van 1961 t/m 1966

Ernst van Harenschhool, 1955

?