Erasmusschool

Huijsmansstraat 3 in Schiedam, ( Toon op kaart )

318 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Erasmusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 76
  • Schoolgenoten 318

Op Erasmusschool vind je 76 klassenfoto’s en 318 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 234

Mevrouw De Vries ging met pensioen toen ik daar rondhuppelde.

Mevrouw De Vries ging met pensioen toen ik daar rondhuppelde. Zij had een van de laatste hoge bureaus in gebruik. 1972? Verder herinner ik me nog meneer Pauptit (overleden?) en meneer Hermans(klas 5). Leuke tijd. Handwerkles (bwah). Van de trap af springen naar de verzamelde kranten. Via de gymzaal naar de Goeman Borgesius en zo binnendoor korter naar huis. Aantal klassefoto's geplaatst.

2002, Deleted

Hele leuke tijd gehad op de erasmusschool.

Hele leuke tijd gehad op de erasmusschool. Ik ben benieuwd wat iedereen nu doet. Mijn e-mail adres is (patrickvanos kabelfoon net) beetje omslachtig zo het e-mail adres maar anders kun je het niet zien maar jullie weten wel wat er bij de spaties staat

2002, Patrick

Mijn klasgenootjes waren o.

Mijn klasgenootjes waren o.a. Dineke Wuister, Els Noorduin, Hans Visser, Wilma van Hees, Marian den Hartog, Jane Peroti en Eric Klappe, die kon heel goed tekenen, stripfiguurtjes als ik t me goed herinner. Natuurlijk les gehad van mevrouw De Vries en meneer Pauptit heeft eens alle kaftjes van mijn schriften gescheurd omdat ik zo initiatiefrijk was om zelf mijn naam er op te schrijven! Ik vond gymles heel vreselijk en ben nog steeds geen fanatieke sportster. Les gehad van mevrouw Van Hamelen, die rook naar talkpoeder en kneep mij altijd. Ik vond Hans Pels Rijcken leuk, hij woonde in het 'rijke' deel van de Julianalaan. Na de Erasmus allerlei scholen bezocht, o.a. MTS fijnmechanica maar niet veel opleidingen afgemaakt want ik kon niet kiezen. Toch nog goed terechtgekomen hoor! Geen carriere maar wel goede baan. Ik ben nog niemand uit mijn oude klas tegengekomen op deze site. Jammer!

2002, Deleted
?