Erasmusschool

Erasmusgracht in Amsterdam, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Erasmusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Erasmusschool foto

Op Erasmusschool vind je 3 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

in de eerste klas van de school gekomen toen de school nog aan de erasmusgracht was gehuisvest.

in de eerste klas van de school gekomen toen de school nog aan de erasmusgracht was gehuisvest. heb in de eerste of de tweede klas gespijbeld en flink op m'n kop gekregen van meester Ruig. naderhand is er een speeltuin of wel op de plaats gekomen of wel er vlak naast gebouwd. weet dat mijn vader nog in het bestuur van die speeltuin heeft gezeten tesamen met o.a. Co Wisdom. naderhand is het restant klassen overgeheveld naar de Hertspieghelweg omdat uiteindelijk de school in 1962 is opgeheven.

Erasmusschool, 1956

Vriendinnetje Lia Smit.

Vriendinnetje Lia Smit. Vriend Nico van Diepen. Veel leuke meiden in de klas. Het toneel wat heel leuk was Leraar meester Smit. Condoom aan de kraan! Voetbalde veel later werd dat wielrennen.

Erasmusschool, 1956

Ik kan meester Smit in de vijfde klas herinneren.

Ik kan meester Smit in de vijfde klas herinneren. Er was een jongen die inkt dronk. Graag zou ik contact willen hebben met Ineke Schömakers, Gerda Boermeester, Emmie de Maar enz. Ik had leuke herinneringen met hun.

Erasmusschool, 1945

?