Erasmusschool

De Berkel 15 in Woerden, ( Toon op kaart )

199 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Erasmusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Erasmusschool foto

Op Erasmusschool vind je 24 klassenfoto’s en 199 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

in de vyfde klas kwam ik op deze school weet er nog heel weinig van zo weinig dat ik zelfs geen namen weet ooo het is echt erg ik kwam van de wilhelminaschool af daar had ik een hele leuke tyd misschien is dat dan ook de reden dat ik me van deze school n

in de vyfde klas kwam ik op deze school weet er nog heel weinig van zo weinig dat ik zelfs geen namen weet ooo het is echt erg ik kwam van de wilhelminaschool af daar had ik een hele leuke tyd misschien is dat dan ook de reden dat ik me van deze school niks kan herrinneren sorry voor hen die het wel leuk hadden op deze school is er iemand die my herkent aan myn naam? volgens my was er een meester met de naam van bekkum (hoofd van de school)

Erasmusschool, 1977

Bij meester Leurink (4e), Kaandorp (5e)en Van Bekkum (6e) in de klas gezeten.

Bij meester Leurink (4e), Kaandorp (5e)en Van Bekkum (6e) in de klas gezeten. Voor mij een prima startpunt geweest in Nederland waar ik nog met veel plezier aan terugdenk.

Erasmusschool, 1977

Op school bekend onder achternaam De Jong.

Op school bekend onder achternaam De Jong. Klasgenoten: Sylvia (hoi), Hardy (ook hoi), Rob, Mark, Monique, Monique (vader slager) en Monique (ook 9 oktober jarig, samen drop- en zwartwitstokken van jamin uitdelen), Zarujah, Khalil, Jeanet Manuputty, Francisca, ........

Erasmusschool, 1978

?