Erasmusschool

De Berkel 15 in Woerden, ( Toon op kaart )

198 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Erasmusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 198

Op Erasmusschool vind je 20 klassenfoto’s en 198 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 71

in de vyfde klas kwam ik op de...

in de vyfde klas kwam ik op deze school weet er nog heel weinig van zo weinig dat ik zelfs geen namen weet ooo het is echt erg ik kwam van de wilhelminaschool af daar had ik een hele leuke tyd misschien is dat dan ook de reden dat ik me van deze school niks kan herrinneren sorry voor hen die het wel leuk hadden op deze school is er iemand die my herkent aan myn naam? volgens my was er een meester met de naam van bekkum (hoofd van de school)

2003, Deleted

Bij meester Leurink (4e), Kaan...

Bij meester Leurink (4e), Kaandorp (5e)en Van Bekkum (6e) in de klas gezeten. Voor mij een prima startpunt geweest in Nederland waar ik nog met veel plezier aan terugdenk.

2003, Deleted

Op school bekend onder achtern...

Op school bekend onder achternaam De Jong. Klasgenoten: Sylvia (hoi), Hardy (ook hoi), Rob, Mark, Monique, Monique (vader slager) en Monique (ook 9 oktober jarig, samen drop- en zwartwitstokken van jamin uitdelen), Zarujah, Khalil, Jeanet Manuputty, Francisca, ........

2003, Deleted
?