Emmaus

Bonekruidstraat 11 in Voorhout, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Emmaus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Emmaus foto

Op Emmaus vind je 5 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben leerkracht geweest op deze school.

Ik ben leerkracht geweest op deze school.Ik woonde op kamers in Voorhout in huize Teylingen en dit was mijn eerste baan.Ik heb goede herinneringen aan deze school. Een groep heb ik drie jaar achter elkaar gehad.De kinderen schreven verhalen en boeken voor elkaar en bedachten een uitwisselsysteem,zodat ze elkaars geschreven werk konden lezen. Ik herinner mij de vele toneelstukken die ik zelf met de groep maakte en de enthousiaste ouders en kinderen.Momenteel werk ik op de Lucas van Leydenschool in Leiden, ook een hele leuke school.Vele groeten aan ieder die mij nog kent.

Emmaus, 1994

Ik heb maar een kort tijd op deze school gezeten.

Ik heb maar een kort tijd op deze school gezeten. Ik kwam er, geloof ik, in groep 3 bij. Bij een juf die marja heette. Later zat ik in een klas met Juf Riëtte. En toen moest ik verhuizen. Verschrikkelijk vond ik dat. Bij mij in de klas zaten Tom, Jan-Willem en verder weet ik het niet meer.

Emmaus, 1989

Eugenie!.

Eugenie!

Emmaus, 1993

?