Emmaschool

Ramakerspad 3 in Heerde, ( Toon op kaart )

253 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Emmaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Emmaschool foto

Op Emmaschool vind je 33 klassenfoto’s en 253 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Huizer een zeer vervelende meester, hij speelde viool, het schoolvoetbalelftal, we oefenden op het van Meurspark.

Meester Huizer een zeer vervelende meester, hij speelde viool, het schoolvoetbalelftal, we oefenden op het van Meurspark.

Emmaschool, 1954

Het rondbrengen van de melk.

Het rondbrengen van de melk. Ik heb ook les gehad van Huiser met zijn viool.

Emmaschool, 1951

Ik was in de 4de klas verliefd op m'n meester.

Ik was in de 4de klas verliefd op m'n meester. Henk Bouwman. 'k Heb hem nog een keer nagetekend, hij heeft zichzelf toen op de eg van de poster van Ot en Sien (C. Jetses) geprikt met een punaise. Ik weet nog wat hij aanhad toen.Een blauwe broek, blauw/wit gestreept overhemd en een rode spencer. Ik voelde me toen zeer vereerd. Ook juf Poelman en juf Ritsema en juf Smits, Meesters Visser (Gerrit en Jan Willem) en meester Huisman, hij kon zo geweldig tekenen. Perspectief tekenen leerden we bij hem, en voorlezen kon hij ook goed.Meester Heijermans, lang en dun en bovenmeester Benjamins, klein en gezet. Ik bewaar goede herinneringen aan deze tijd, 'k zou het best over willen doen.

Emmaschool, 1969

?