emma e.t.a.o. school

de ruyterkade in Punda, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van emma e.t.a.o. school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

emma e.t.a.o. school foto

Op emma e.t.a.o. school vind je 0 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden diverse nederlandse leraren.

We hadden diverse nederlandse leraren. En de 2 namen welke ik me nog kan herineren was hr Keizer en hr Bloem. Deze laatste is verhuisd rond 1982/1983 naar Nederland (Leiden)Het waren hele leuke tijden.

emma e.t.a.o. school, 1980

In die tijd was de Emmaschool een basisschool en geen e.

In die tijd was de Emmaschool een basisschool en geen e.t.a.o.De leerkrachten die ik me kan heugen uit die tijd zijn: kl.klas-Juf. de Jong,kl.1 juf R. Samson,kl.2 juf I.Felix,kl.3 wijlen dhr. Agustin,kl.4 dhr. Levens,kl.5 dhr E. Wout,kl.6 Dhr Cruger en het hoofd was dhr. Stella vader van Maurice en Martha.Het allerleukste uit die tijd waren de aubades.

emma e.t.a.o. school, 1958

ik herinner mij meneer naarden die zo ontzettend goed over geschiedenis kon vertellen,dat je geschiedenis les niet hoefde te leren want wat hij vertelde bleef gegrift in hoofd.

ik herinner mij meneer naarden die zo ontzettend goed over geschiedenis kon vertellen,dat je geschiedenis les niet hoefde te leren want wat hij vertelde bleef gegrift in hoofd.Als er jongens of meisjes met oude foto's zou ik leuk vinden ze weer te zien

emma e.t.a.o. school, 1944

?