Emile Wesly

Beeldsnijdersdreef 201 in Maastricht, ( Toon op kaart )

200 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Emile Wesly, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Emile Wesly foto

Op Emile Wesly vind je 25 klassenfoto’s en 200 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Jellema met zijn verhalen.

Meneer Jellema met zijn verhalen. Van Rangelrooij. Ik herinner me ook nog het braakliggend terrein achter de school, waar we wel eens bloemen gingen tekenen. Ook hebben we veel gesport, o.a. in de springbak achter de school. Verder Gertwim ("Bolle"), Jeroen, en Gerhardt ("met dt"")

Emile Wesly, 1973

De kleuterschool met mevr.

De kleuterschool met mevr. Mulder. Ik heb men. +mevr. De jong gehad. En natuurlijk men. Vanrangelrooij, de directeur. Mevr de Vries heb ik ook een aantal jaren gehad. Als schoolafscheid hebben we toe 2 dagen door Zuid-Limburg gefietst. Namen: Ester Moes, Pamela van Olffen, Lennie Groen, Roxanne Dols, Rudi de Bruin, Johan Essers, Egbert Ypma, Jaap Harkema, Andre Steins, Aarco... Dat beeld op die sokkel, miste een hand. Toen ik in de 6de klas zat, kwam er een hobby ruimte met kleitafels, waar wij, de 6de klassers van toen, nooit gebruik van hebben mogen maken. Was voor de klassen die na ons gingen komen. Ik heb het dicht metselen van de ruimtes onder de etages meegemaakt. Verliefd ben ik in die tijd op 2 meisjes geweest. Van 1 kan ik zeggen dat ik nog heel veel aan haar denk. En niemand heeft het ooit geweten. Ook zij dus niet. Daar heb ik altijd spijt van gehad. Contact? ***********

Emile Wesly, 1968

Ik weet nog veel namen van leraren (of heette die toen 'meester/juffrouw'?): Raymon (5e; de gezelligste), Jellema (6e, de mooiste geschiedenisverhalen), Van Rangelrooy (4e, met die ellendige piano psalmen zingen.

Ik weet nog veel namen van leraren (of heette die toen 'meester/juffrouw'?): Raymon (5e; de gezelligste), Jellema (6e, de mooiste geschiedenisverhalen), Van Rangelrooy (4e, met die ellendige piano psalmen zingen...); maar wie was ook alweer in de 3e, 2e (juffrouw) en 1e??? Tja verder nog veel namen (Marcel S., Peter, Lambert, Jean-Pier, Hildegonda, Han Z., Arnoud v.d. P., Esther, ... En natuurlijk het speelplein met fietsenstalling, betonnen speelton, het braakliggend terrein achter de school, de parkeerplaats van het ziekenhuis etc. etc.

Emile Wesly, 1972

?