Elshofcollege

Malderburchtstraat 11 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

729 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Elshofcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 39
  • Schoolgenoten 729

Op Elshofcollege vind je 39 klassenfoto’s en 729 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 330

Niet-met-de-voeten-op-de-bank-Stef.

Niet-met-de-voeten-op-de-bank-Stef. We hadden een vis in het sponsenbadje van Pluisje gedaan (vond -ie niet leuk). Samen met Shon (Sander) gingen we concurreren met Malawi. SAKO's koeken BV heeft het één week uitgehouden voordat we werden ontmanteld.

2002, Koen

Ben 1993 aan de studie gezondheidswetenschappen begonnen.

Ben 1993 aan de studie gezondheidswetenschappen begonnen. Heb ter afsluiting een half jaar stage gelopen in Australie. Daarna gestart als AIO op de afdeling Humane Biologie van de UM. Sinds 1 januari ben ik werkzaam als wetenschappelijk manager op de afdeling Neuropsychologie. Op 6 november 2003 zal mijn proefschrift over cognitieve veranderingen tijdens zwangerschap trachten te verdedigen. **************/department/

2002, Deleted

In het laatste jaar (eindexamen) hebben we een grote panoramefoto van de klas, die door alle gangen heen werd opgehangen.

In het laatste jaar (eindexamen) hebben we een grote panoramefoto van de klas, die door alle gangen heen werd opgehangen.

2002, Marco
?