elout van soeterwoude school

wirixstraat 57 hilversum / Van Strijlandstraat 6. in Hilversum, ( Toon op kaart )

153 scholieren

Bekijk de volledige pagina van elout van soeterwoude school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

elout van soeterwoude school foto

Op elout van soeterwoude school vind je 43 klassenfoto’s en 153 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

WAT EEN FANTASTISCHE REUNIE HADDEN WIJ OP 2 OKTOBER J.

WAT EEN FANTASTISCHE REUNIE HADDEN WIJ OP 2 OKTOBER J.L. ! ! ! ! ! ! ! Het was ECHT heel erg leuk om alle herinneringen weer eens op te halen met zoveel klasgenoten en leraren!.... Iedereen die niet heeft kunnen komen, neem nog even kontrakt op omdat we een reunieboekje zullen uitgeven. HANS .............. Eigenlijk 1 fantastische tijd!! Voetballen met een tennisbal op het plein met 2 banken als goal; gymles in de hal met de rode tegelvloer. Mijn schoolvrienden waren Erik Lucas, Rene van Schaick, maar ook Japie Ockhuijsen, Cor(-retje) Krijgsman, Deus Steenkamer, en nog meer. Ook kan ik me Annemiek van Beekum goed herinerren. Erg goed in voetballen, en met haar heb ik samen de afscheids-act van Mouth&MacNeal geplaybacked (Hello-A) met zelfgemaakthe kartonnen instrumenten en al. Geweldig! Ik heb hier nog steeds een hele leuke foto van. Ook de reunie die we gehouden hebben (ca 1982 of zo?) was erg leuk met ALLE leerkrachten erbij en bijna alle leerlingen. Verrassend om te horen wat er toen al van iedereen geworden was. De reunie op 2 Oktober 2004 was supergezellig. Over 5 jaar weer?

elout van soeterwoude school, 1966

Ik heb van 1970 tot 1972 op deze school gezeten.

Ik heb van 1970 tot 1972 op deze school gezeten. Toen ben ik verhuisd. Mijn favoriete herinneringen zijn aan meester Boogaart en natuurlijk de bruiloft van juf Rappart-ten Bosch waarbij ik toen in de klas zat. Ik herinner me verder Elly Wals, Martha Flink, Linda Paap en Marja de Wit. Juf Wildschut. Francisca Kwabek zat volgens mij een groep hoger en daar hadden we gym mee. Ook de blokfluitlessen kan ik me nog goed herinneren. Gym hadden we in een school aan de Jacob van Campenlaan volgens mij. Sinterklaas zal ik nooit meer vergeten: ik mocht een liedje spelen op mijn blokfluit voor de goede man. Fijne herinneringen aan deze tijd!

elout van soeterwoude school, 1970

Ik zat in de 5e klas toen ik van deze school afging.

Ik zat in de 5e klas toen ik van deze school afging. Zat dus eigenlijk in de klas die in 1982 van school ging... Ik heb geweldige herinneringen aan de bijbelvertellingen van juffrouw Wildschut en de lieve juffrouw van Veen. Verder waren er geloof ik meester Butje en meester van de Neut ( die was dacht ik ook directeur). Ik kan mij verder niet echt veel van deze school herinneren, wel de tafeltenniscompetities!!

elout van soeterwoude school, 1976