Elout van Soeterwoude school

Muiderslotweg 238 in Haarlem, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Elout van Soeterwoude school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Elout van Soeterwoude school foto

Op Elout van Soeterwoude school vind je 49 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

eerste klas in noodgebouw bij de Pietzn.

eerste klas in noodgebouw bij de Pietzn.Coenschool Juf Hamelinck, daarna in een kamer boven de poort Roskamstraat/Roemervisserstrtaat. toe het noeiwe schoolgebouw. ik heb in de klas gezeten bij juf. Diemer, meneer Oosterbeek, meneer Roelofsen ?, meneer Blom. leuke school. schotsen springen in de sloten. vriendinnetje Dineke Fernhout. in de klas zaten o.a. Ada Splinter, Hans Blom, Lenie Nijdam enz.Anneke.....woonde op de Vondelweg, Leo?Weiffenbach, Jan Strootman, enz. Corrie Jansen die nu op de site staat kwam uit Zeeland als ik me goed herinner ( watersnood)

Elout van Soeterwoude school, 1953

voetballen met kartonnen dozen in ketelhok.

voetballen met kartonnen dozen in ketelhok. Schoolreis Sondel. pvanarum#x-s-4all-punt-nl

Elout van Soeterwoude school, 1967

Voetballen op het plein met een tennisballetje, "zeikie" halen als het ijs toch nog iets te dun was op de boerenslootjes.

Voetballen op het plein met een tennisballetje, "zeikie" halen als het ijs toch nog iets te dun was op de boerenslootjes. Leuke tijd bij Geurts gehad.

Elout van Soeterwoude school, 1968

?