Elout van Soeterwoude-Mavo

Ornsteinsingel in Utrecht, ( Toon op kaart )

331 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Elout van Soeterwoude-Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Elout van Soeterwoude-Mavo foto

Op Elout van Soeterwoude-Mavo vind je 79 klassenfoto’s en 331 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriet was toch wel de concierge 'slingertje' geen idee hoe de man aan zijn bijnaam kwam.

Favoriet was toch wel de concierge 'slingertje' geen idee hoe de man aan zijn bijnaam kwam. Kaarten op het schoolplein, roken in de fietsenstalling en ja ..Evard een biertje halen in de kroeg!Gym van Nauta: dubbel liggen van het lachen vanwege zijn sportbroekjes(te klein!) Stinkbommetjes bij juf. Wennekes van handwerken. Vooral veel lol gehad.

Elout van Soeterwoude-Mavo, 1975

Van Oostrum, "k'zal je hangen joh!".

Van Oostrum, "k'zal je hangen joh!". De Franse Leraar die voor de school dood bleef. Zevenbergen. Bleef twee keer zitten omdat ik het zo leuk vond.

Elout van Soeterwoude-Mavo, 1968

De leraren die ik me herinner zijn: dhr Groothuis, geschiedenis, dhr Den Hartog, engels (hele fijne vent), Van Dellen voor nederlands en Nugteren voor Duits die voor het mondeling examen je een tekst uit het hoofd liet leren en dan kreeg je een voldoende.

De leraren die ik me herinner zijn: dhr Groothuis, geschiedenis, dhr Den Hartog, engels (hele fijne vent), Van Dellen voor nederlands en Nugteren voor Duits die voor het mondeling examen je een tekst uit het hoofd liet leren en dan kreeg je een voldoende. ja en natuurlijk Van Vliet. Ik heb toen vaak in de 'keuken'geholpen. Toen hij zijn soep ging verkopen gingen de zaken heel goed. Ja de klasgenootjes die ik me herinner zijn Irene Sleurink (nog steeds contactmee), Bertina van Vuuren, Nicky van Staa, Jeanette Tulp, Faby Gulzar en Richard Vlieg.

Elout van Soeterwoude-Mavo, 1981

?