Elout van Soeterwoude-Mavo

Ornsteinsingel in Utrecht, ( Toon op kaart )

326 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Elout van Soeterwoude-Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 78
  • Schoolgenoten 326

Op Elout van Soeterwoude-Mavo vind je 78 klassenfoto’s en 326 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 223

Favoriet was toch wel de conci...

Favoriet was toch wel de concierge 'slingertje' geen idee hoe de man aan zijn bijnaam kwam. Kaarten op het schoolplein, roken in de fietsenstalling en ja ..Evard een biertje halen in de kroeg!Gym van Nauta: dubbel liggen van het lachen vanwege zijn sportbroekjes(te klein!) Stinkbommetjes bij juf. Wennekes van handwerken. Vooral veel lol gehad.

2002, Deleted

Van Oostrum, "k'zal je hangen ...

Van Oostrum, "k'zal je hangen joh!". De Franse Leraar die voor de school dood bleef. Zevenbergen. Bleef twee keer zitten omdat ik het zo leuk vond.

2002, Rob

De leraren die ik me herinner ...

De leraren die ik me herinner zijn: dhr Groothuis, geschiedenis, dhr Den Hartog, engels (hele fijne vent), Van Dellen voor nederlands en Nugteren voor Duits die voor het mondeling examen je een tekst uit het hoofd liet leren en dan kreeg je een voldoende. ja en natuurlijk Van Vliet. Ik heb toen vaak in de 'keuken'geholpen. Toen hij zijn soep ging verkopen gingen de zaken heel goed. Ja de klasgenootjes die ik me herinner zijn Irene Sleurink (nog steeds contactmee), Bertina van Vuuren, Nicky van Staa, Jeanette Tulp, Faby Gulzar en Richard Vlieg.

2002, Ilonne
?