Einstein Lyceum OSG

Middenbaan Zuid 71 73/Endenhout in Hoogvliet, ( Toon op kaart )

835 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Einstein Lyceum OSG, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Einstein Lyceum OSG foto

Op Einstein Lyceum OSG vind je 146 klassenfoto’s en 835 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fjekie van Nederlands, de brand die natuuuuurlijk net na mijn vertrek woedde, mijn eerste ongesteldheid, de sportlessen buiten.

Fjekie van Nederlands, de brand die natuuuuurlijk net na mijn vertrek woedde, mijn eerste ongesteldheid, de sportlessen buiten....

Einstein Lyceum OSG, 1978

Woon nu in Brabant.

Woon nu in Brabant. Ik kan me Thijs Libregts ook herrineren en Mevr Teunissen gaf deze niet Engels? en van der Bork voor aardrijkskunde?

Einstein Lyceum OSG, 1967

In het begin had ik het best wel moeilijk op de school (1967 - 1968).

In het begin had ik het best wel moeilijk op de school (1967 - 1968). Als puber uit Amsterdam afkomstig was het wel even wennen aan de Rotterdamse mentaliteit. Door goed te zijn in sporten kon ik mij aardig staande houden. Mijn rivaal, Kees de Jong, was echter steeds iets sneller, maar toch dwong ik enig respect af. Dit werd gezien door de gymleraar Thijs Libregts, die mij naar enkele crossloops stuurde. Verder herinner ik mij Joyce Hulscher nog goed, zeker toen zij als zangeresje bekend werd (Jouce Suma). Van haar vader heb ik nog les gehad (volgens mij aardrijkskunde). In 1970 heb ik examen gedaan. Bij het paasrapport stond ik er slecht voor, maar door hard te leren was ik toch een van de weinigen die dat jaar slaagde.

Einstein Lyceum OSG, 1967

?