Egbertusschool

achterstraat in Vianen, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Egbertusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Egbertusschool foto

Op Egbertusschool vind je 19 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een heel gezellige school waar ik nog steeds mijn twee beste vriendinnen van ken, Dorie en Angela! Van Juffrouw Sprang in de 4e klas, meester Bootsma en meester Oostveen heb ik les gekregen en ik denk er nog met veel plezier aan terug!.

Een heel gezellige school waar ik nog steeds mijn twee beste vriendinnen van ken, Dorie en Angela! Van Juffrouw Sprang in de 4e klas, meester Bootsma en meester Oostveen heb ik les gekregen en ik denk er nog met veel plezier aan terug!

Egbertusschool, 1979

Een half jaar in 5e klas bij meester Swart (of heette hij "Zwart" ?).

Een half jaar in 5e klas bij meester Swart (of heette hij "Zwart" ?).Wij waren namelijk verhuisd vanuit Emmen naar Vianen in januari 1971. Daarna 1 jaar bij meester Oostveen in de 6e klas.

Egbertusschool, 1971

Kan me niet veel herrineren van deze school.

Kan me niet veel herrineren van deze school. Wel dat ik les heb gehad van Oostveen, Bootstma, Verbeek en mevr Hartkamp op woensdags. Heb geen enkel contact meer met mensen uit die tijd. Ben wel beniuewd hoe het met sommige gegaan is!

Egbertusschool, 1979