Eelde

Esweg 21 in Eelde, ( Toon op kaart )

204 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Eelde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Eelde foto

Op Eelde vind je 27 klassenfoto’s en 204 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

jansen.

jansen

Eelde, 1955

Was in de 1e klas verliefd op Henk Harms omdat ik zijn kleurpotloden mocht lenen.

Was in de 1e klas verliefd op Henk Harms omdat ik zijn kleurpotloden mocht lenen. Later langere tijd op Erik Hovenkamp. Gert van Lingen als ik aan jou denk moet ik altijd lachen is dat nog zo?? Juf Hurkmans was de liefste juf meester Hoogeveen (de donkere met baard) vond ik ook erg leuk. Meester Scholtens kon erg mooi voorlezen. Wedstrijd telefoonboeken ophalen welke klas had de meeste kilo's. WE gingen zelfs naar Groningen om de flats af te struinen. Schoolreis naar Appelscha 4 dagen weg geweldig !! Playback show met Paulien en Monique ABBA doen. E-mailadres wvanderveen@planet.nl

Eelde, 1972

Oh Wiesje, ik word er NOG kwaad om dat wij moesten handwerken en de jongens lekker timmeren!!! Hahaha grappig dat jij dat ook noemt.

Oh Wiesje, ik word er NOG kwaad om dat wij moesten handwerken en de jongens lekker timmeren!!! Hahaha grappig dat jij dat ook noemt. Wat een ouderwetse school...maar leuk om al die namen weer te zien :) Ilja, ik zag je naam ook direct! Wat leuk joh, ja da's al weer lang geleden dat ik jullie babysitter was :))

Eelde, 1976

?