Educatieve Stichting Twente

Wilderinksstraat 1 in Hengelo, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Educatieve Stichting Twente, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Educatieve Stichting Twente foto

Op Educatieve Stichting Twente vind je 1 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Roel Pieper was onze docent, heel streng maar waarschijnlijk wel rechtvaardig.

Roel Pieper was onze docent, heel streng maar waarschijnlijk wel rechtvaardig. Veel opgestoken en een latere collega, Rene Antvelink en Martin Tieman, heeft toen bij mij in de klas gezeten. Via deze opleiding ben ik via een stage bij Stork PreFac aan mijn vakdiploma gekomen en heb ik nu inmiddels 14 jaar in het vak werkzaam. Eerst als dtp-er, vormgeefster voor vakbladen van uitgeverij Reed Business Information, nu als grafisch werkvoorbereider.

Educatieve Stichting Twente, 1988

Ik heb drie of vier jaar op deze school gezeten en heb daar mooie jarengehad.

Ik heb drie of vier jaar op deze school gezeten en heb daar mooie jarengehad. Een aantal leerkrachten die ik gehad heb zijn Hans Hengeveld, Roel, Roeltje en Carla. Ik weet geen achternamen meer. Ieder jaar de hokkenfeesten kan ik me nog goed herinneren.

Educatieve Stichting Twente, 1981

Ik zat op deze school toen deze opgericht werd het eerste jaar dus.

Ik zat op deze school toen deze opgericht werd het eerste jaar dus. Volgens mij was het 1974 maar kan ook 1975 zijn geweest. Kan mij een zekere Ralfh en zijn vriendin herineeren en onze leraar (Henk) die woonde in Enschede aan de Borstelweg was wel leuk alles mocht roken in de klas enz. heel grappig, en natuurlijk Jeanette Golberdinge, ja we gingen inderdaad op de brommer naar school... zou graag weer eens contact willen met haar beatitsing@hotmail.com

Educatieve Stichting Twente, 1974

?