Eduard van Beinum school

Elgarstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

189 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Eduard van Beinum school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 189

Op Eduard van Beinum school vind je 23 klassenfoto’s en 189 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 139

Ben 1 van een tweeling. We het...

Ben 1 van een tweeling. We heten Ronnie en Raymond. Zijn in de 5e klas van school verhuisd. ivm met verhuizing naar Lelystad. Ik was altijd makkelijk te herkennen omdat ikmaar 1 hand heb. Gingen altijd om met Stefan van der Horst. Verder was ik altijd verliefd op Mirjam. Het zusje van Peggy. Maar was nooit zo lief begreep ik later. Waar Stefan altijd verliefd op was. Verder heb ik nog een zus Eveline en twee broers. Edwin en Marcel. Wij woonden in de Cavalaristraat. Heb nu een Primera winkel in Lelystad. Ondernemer geworden dus.

2003, Ronald

dhr Nieuwland, vd Heuvel, en d...

dhr Nieuwland, vd Heuvel, en de Boer (krentebol) was een leuke school namen die ik me herinner. Inge Heyblom, Dany Brom, Piet Hoek Joop Jachtegaal, Edith Periga en een boel achternamen vergeten, marion, danielle marja....?? Zwemles in het sportfondsenbad, erheen lopen met mr vd brink.:-) een hele leuke tijd

2003, johan

Niet bijzonder. Alleen meneer ...

Niet bijzonder. Alleen meneer Nieuwland. Medeleerlingen (?): Hans van Dijk (?), Jeanine de Haas, Hans Beltman, Irene Ebbeling, Roij van der leij, Mary Kwee, Suzanne Buurman, Monique van Kolfschoten, Cindy van Dulken, ... van Eijk (v), ????

2003, Deleted
?