Economische School (MEAO)

Waldeck Pyrmontkade 5 in Den Haag, ( Toon op kaart )

351 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Economische School (MEAO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Economische School (MEAO) foto

Op Economische School (MEAO) vind je 21 klassenfoto’s en 351 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat maar 1 jaar op deze school want Poker bij Café Duivenvoorde (beter bekend als Fons) met Ronald Woensdrecht (dikkie), Chico, Koelman, Ted, en mijn broer Dave leverde meer geld op en toen ik eenmaal aan het geld had geroken ben ik maar gaan werken!

Ik zat maar 1 jaar op deze school want Poker bij Café Duivenvoorde (beter bekend als Fons) met Ronald Woensdrecht (dikkie), Chico, Koelman, Ted, en mijn broer Dave leverde meer geld op en toen ik eenmaal aan het geld had geroken ben ik maar gaan werken! Zat in de klas met Renate de Boer, Mario Hoppenbrouwer, (de)Gijs van Zaanen, Michiel Hartman, Iric van de Have, Chistina Kick, Barbara van Wely! Ging veel om met Erik Doodkorte, Ginette Zonneveld, Maaike Jetten , Chatna, Charles Hutting ,Corine Ballering, Barbara van Zomeren!

Economische School (MEAO), 1985

Was toen nog deels Middelbare handelsdagschool.

Was toen nog deels Middelbare handelsdagschool. Laatste jaar hbs. Die viel onder de Hugo de Groot-hbs

Economische School (MEAO), 1968

een kleine groep in het examenjaar, maar 6 deden dezelfde richting administratief commercieel.

een kleine groep in het examenjaar, maar 6 deden dezelfde richting administratief commercieel. Daarvoor gemixte groepen met vaak veel lol. Klasgenoten uit de tijd: Mark de Wit, Christien en Wendy, Freya (?), Roland(uit Voorburg), Rozanne (uit Wassenaar) en Viola (?) en Bart Wientjes (uit Voorburg)

Economische School (MEAO), 1984

?