Ecole Internationale Tunon

Javastraat 68, voorheen Alexanderstraat 23 in Den Haag, ( Toon op kaart )

222 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ecole Internationale Tunon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ecole Internationale Tunon foto

Op Ecole Internationale Tunon vind je 9 klassenfoto’s en 222 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja, op deze school zat ik helemaal niet op mijn plek, ik was nu eenmaal een wildebras en dan moest je je daar ZO in het gareel houden.

Tja, op deze school zat ik helemaal niet op mijn plek, ik was nu eenmaal een wildebras en dan moest je je daar ZO in het gareel houden. Veel is mij niet bijgebeleven. Wel die lezinguurtjes waarin je in vol ornaat moest komen, gatver. Of die lessen etikette, waar de lerares zelf de etikette af en toe vergat, want ze zat er soms superonelegant bij en had vaak krijtstrepen op haar kont van het leunen tegen het bord. Lessen presentatie waar je je longen uit je lijf brulde om een 10 te halen.Tja, er zaten vreemde vogels bij (ik ook?). Herinner mij nog maar 1 klasgenootje, Carina, ik geloof uit Heiloo of uit die buurt?

Ecole Internationale Tunon, 1987

adres school: Raamweg 21-22, 2595 HL DEN HAAG.

adres school: Raamweg 21-22, 2595 HL DEN HAAG. De opleiding bestaat niet meer helaas. Ik ben heel benieuwd wat er van mevrouw Key is geworden en de overige leerlingen van het jaar 1993 - 1994.

Ecole Internationale Tunon, 1993

zat toen nog in de javastraat.

zat toen nog in de javastraat.

Ecole Internationale Tunon, 1987

?