Eben Haezerschool

Jan Dorrekenskade-Oost 22 in Waddinxveen, ( Toon op kaart )

269 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Eben Haezerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 269

Op Eben Haezerschool vind je 23 klassenfoto’s en 269 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 165

Het leven was toen nog overzichtelijk: je kon dat al zien aan het schoolgebouw, dat bestond uit 6 klassen, keurig op een rijtje achterelkaar.

Het leven was toen nog overzichtelijk: je kon dat al zien aan het schoolgebouw, dat bestond uit 6 klassen, keurig op een rijtje achterelkaar. Met in het midden een verbreding voor de toiletten en het domein van de meesters en juffen, waardoor er een verschil ontstond tussen de 'lage'en de 'hoge'klassen. Na de pauze moesten we in rijen van twee-aan-twee (meisje/ meisje en jongen/jongen)naar binnen. In de klas zaten de jongens en meisjes ook niet naast elkaar. Slechts bij wijze van straf werd daar wel eens een uitzondering op gemaakt. Dat overkwam mij ook eens: ik geneerde me dood toen ik (onder grote hilariteit van de klas) naast een meisje moest gaan zitten! Of betreffend meisje ook straf verdiend had, weet ik niet meer....

2002, Deleted

Juffrouw Trouwborst (Klas 1 en 2) Meester van Oostende (klas 5) Meester de Lijster (klas 6).

Juffrouw Trouwborst (Klas 1 en 2) Meester van Oostende (klas 5) Meester de Lijster (klas 6)

2002, Jan

Ik was het sterkste meisje van de klas! Maar dan wel erg klein! Ik weet nog dat ik 'gevochten' heb met Boy de Jong, het was meer worstelen, maar hij kon niet winnen! Ik ging veel om met Jantine van Driel, Claudia Hoffius, Diana van Ofwegen en Johnny Bur

Ik was het sterkste meisje van de klas! Maar dan wel erg klein! Ik weet nog dat ik 'gevochten' heb met Boy de Jong, het was meer worstelen, maar hij kon niet winnen! Ik ging veel om met Jantine van Driel, Claudia Hoffius, Diana van Ofwegen en Johnny Burger. Mijn favoriete leraar was eerst meester Tellegen, later veranderde dat in meester v/d Berg! Verliefd was ik altijd op Boy, totdat in de 6de klas opeens Marcel Koren verscheen, daar kreeg ik 'verkering'mee, maar vond dat zo eng dat ik 'm daarna haast niet meer aan durfde te kijken! Voor de rest heel veel fijne herrinneringen aan deze school. Met juf 'twiettwiet' kwekken in het keukentje, melkpoeder (?) en suiker snoepen samen met Jantine als we corve hadden en natuurlijk op kamp in de 6de!! Eveline Vavier, Johnny Burger, Jantine van Driel zijn mijn beste vrienden geworden en zie ze nog regelmatig! Ik ben 5 september 2002 getrouwd met Peter Graafland! HEEEE 'MIRRIE', WAT LEUK!!!!!! ALLES GOED?!!! GAAF ZEG!

2002, Marloes
?