Eben Haezer-School

Rembrandt van Rijnstraat 33 31 in Lienden, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Eben Haezer-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Eben Haezer-School foto

Op Eben Haezer-School vind je 2 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ervaren als een leuke basisschool.

Ervaren als een leuke basisschool. Herinneringen: de driftbuien van meester Suiker, de aardige meester Hakkert 'krentekakkert', de strenge hoofdmeester Kool, die niet tegen zijn verlies kon met schaken. We hadden een leuke klas, al weet ik niet alle namen precies meer. Geen contact meer met mijn vroegere klasgenootjes nadat we verhuisden naar Woudenberg.

Eben Haezer-School, 1979

de juffen Kleiberg en van der Starre, meesters de Groot en Hoogendijk.

de juffen Kleiberg en van der Starre, meesters de Groot en Hoogendijk. Dat zijn de namen die ik me herinner. Helaas weinig aanmeldingen. Ik spreek Marian de Vree nog wel eens, altijd leuk. Verder eigenlijk niemand. Ook op de laatse reünie weinig bekenden ontmoet.

Eben Haezer-School, 1965

Juffrouw Kraaijkamp in klas 1 was wel heel leuk! Meester Hakkert haalde mij altijd op als hij langs de boerderij fietste.

Juffrouw Kraaijkamp in klas 1 was wel heel leuk! Meester Hakkert haalde mij altijd op als hij langs de boerderij fietste. Heel wat gezellig ritjes gemaakt, samen. Verder een echte dorpsschool!

Eben Haezer-School, 1977

?